Winkelwagen

Items:0  Totaalprijs: € 0,00

Dames

Uni

Home > Onze merken > Converse

Converse All Star sneakers
Voor de diehard liefhebbers van gave eigentijdse schoenmode is het merk Converse een goede bekende. Geheel volgens Amerikaanse traditie straalt Converse snelheid, lef en eigenzinnigheid uit die op smaakvolle wijze gevangen zijn in superhippe sportieve schoenen. Sinds 2003 maakt Converse onderdeel uit van Nike Inc. waarmee het zijn positie in de internationale modebranche nog meer verstevigde. Converse maakt vooral trendy sneakers waarvan het vermaarde model de All Star een tot de verbeelding sprekend voorbeeld is als meest verkochte sneaker ter wereld. De schoenen van Converse hebben een jonge moderne uitstraling die zijn oorsprong onder andere vindt in de streetwear- en skatecultuur. Converse wordt breed gewaardeerd door modeliefhebbers met uiteenlopende stijlen die het merk omarmen als gave toevoeging aan hun nonchalante casual look. De schoenmode van het merk gaat bijvoorbeeld perfect samen met stoere jeans, hippe cargobroeken en trainingsbroeken, coole hoodies, trendy truien, longsleeves, mooie jassen en gave caps. Converse werd al in 1908 opgericht als de Converse Rubber Shoe Company en het merk kan dus teruggrijpen op 106 jaar ervaring met het bedenken en produceren van eersteklas schoenen. Je kunt nu een aantrekkelijke collectie van Converse bekijken in de webwinkel van Sportbazaar.

Vandaag de dag zijn ze bijna niet meer uit het straatbeeld weg te denken, de alombekende Converse All Stars schoenen. In 1917 werden ze voor het eerst op de markt gebracht, maar het ontbrak aan succes totdat basketbalspeler Chuck Taylor All Stars tot zijn favoriete schoenen verkondigde. Converse schoenen onderscheiden zich door hun authentieke band met een jonge, stedelijke levensstijl. Wat met name kenmerkend is aan de Converse All Stars nu, is de witte neus die de schoen heeft. Ook zijn het vaak de opvallende kleuren die opmerkelijk zijn voor deze sneakers.

Converse All Stars zijn al jarenlang een succes en niets wijst erop dat het in de toekomst anders zal zijn. Tegenwoordig kan het haast niet zijn dat je geen paar van Converse All Stars bezit, aangezien ze zo populair zijn en gemakkelijk te combineren zijn voor elke outfit, voor iedere gelegenheid. Verder zijn de Converse All Stars met name in stoffe uitvoeringen verkrijgbaar maar echter ook in de wat luxere lederen uitvoeringen. Veel van de All Stars producten zijn zoals we kennen van Converse unisex producten en je ziet dus zowel man als vrouw met All Stars over straat lopen. De Converse All Stars zijn in vele kleuren verkrijgbaar en zijn de trend van het moment. Echter blijven de schoenen tijdloos en kunnen ze door de verschillende seizoenen heen gedragen worden. Er zijn ook bepaalde uitvoeringen die een binnenvoering hebben, waardoor je in de winter geen koude voeten zult krijgen. Koop nu Converse All Stars en betaal geen verzendkosten bij Sportbazaar.

CONVERSE SHOP - INCLUSIEF DE LEVENDIGE DESIGNS VAN ALL STARS
Meer dan 100 jaar geleden kwam het Amerikaanse merk Converse van de grond. De eerste Converse schoenen die dit merk lanceerde, waren sportschoenen van rubber. Na enkele jaren introduceerde dit merk al snel de beroemde basketbalschoen die bestaat uit canvas en een rubberzool: de All Stars.
De beroemde basketballer Chuck Tailor werd na de lancering van de Converse All Stars sneakers al snel aangenomen als vertegenwoordiger, die het merk in sneltrein enorm populair maakte. Chuck Tailor maakte de All Stars eigen en zette zelfs zijn handtekening op het Patch logo aan de zijkant van de schoenen, wat diende als bescherming van de enkel. De invloed van Chuck Tailor was enorm en maakte dit merk binnen no time, wereldwijd, het grootste sportmerk.
Naast de sportwereld, Speelt Converse ook een prominente rol in fashion, muziek en art. De collectie  kan door iedereen worden gedragen, zowel door dames, heren als kids. Subgroepen en celebrities zijn er dan ook ontzettend gek op. Wat dit merk zo bijzonder maakt, is dat het met één herkenbaar model erg veel richtingen op kan gaan. Zo werkt Converse ook geregeld samen met bekende artiesten en ontwerpers, die de bekende All Stars eigen maken.
Ben jij benieuwd naar de verschillende modellen die Converse je te bieden heeft, kijk dan snel verder in onze online shop, om zo jou favoriete model te vinden. Kies uit een hoog- of laag model en kies voor de kleur die bij jouw persoonlijke stijl past. De keuze is zo groot, dat er voor iedereen een leuk ontwerp bij zit.
 

ConverseAll Star Chuck Taylor